info@toopale.com   +387 57 230 919   4. juni bb, 71420 Pale
Facebook You Tube Instagram

Vučkoland zabavni park apsolutni hit u regionu

Ljetna sezona na Jahorini otvorena je krajem mjeseca juna i već bilježi odlične rezultate ali i veliko interesovanje posjetilaca.U prvim danima rada ostvareno je gotovo 4.000 vožnji a promet je dostigao gotovo 30.000KM, što je četiri puta više nego prošle godine. Jahorina je uz najduži planinski bob u regionu, panoramsku vožnju žičarom, ljetnje sankanje i Xraycer vožnje postala domaćin adrenalinskim atrakcijama Tower, Loopster i Skydive.

Radi se o atrakcijama koje je moguće vidjeti samo u velikim zabavnim parkovima poput Disneyland-a.Upravo ovi ljetnji sadržaji su dokaz da Jahorina živi 365 dana u godini. Potpuni hit ovog ljeta je Vučkoland karta koja pruža cjelodnevnu zabavu za djecu i odrasle a podrazumijeva korištenje svih ljetnih sadržaja uključujući i nove adrenalinske atrakcije za samo 35KM. Nakon adrenalinskih iskustava, posjetioci rado biraju odmor u Olimpijskom baru sa najkvalitetnijom hranom, najraznovrsnijom ponudom napitaka i velikom terasom sa pogledom na jezero. Za sve one koji ovog ljeta koriste sadržaje Olimpijskog centra Jahorina obezbjeđen je popust od 30% na usluge Olimpijskog Bara.

SKYDIVE

LOOPSTER

TOWER

Jahorina nije samo interesantna ljubiteljima aktivnog odmora i prirode već i investitorima koji sve češće odlučuju novac ulagati upravo na ovoj olimpijskoj planini. Trenutno se na Jahorini grade novi objekti na 15 lokacija koje se prostiru na 96.200 m2 uključujući i rekonstrkuciju hotela Rajska Dolina, a u narednom periodu u planu je započinjanje radova na još tri objekta, tako da na Jahorini više nema slobodne parcele za gradnju. Radi se o objektima veličine od 2.000 m2, pa sve do 75.000m2, što je veličina objekta koji se gradi na mestu bivšeg hotela Jahorina od strane iskusnih i priznatih investitora. Gradnja novih objekata na Jahorini će zaposliti mnoge sa ove regije. Uprkos velikim infrastrukturnim radovima i modernizaciji planinskog centra, Jahorina i je dalje zadržala svoj Olimpijski duh i posjetioci rado biraju šetnje planinskim stazama i užitak u neprevaziđenim panoramskim prizorima netaktnute prirode i pogledu na okolne planine.

U toku ljetne sezone svi sadržaji ovog centra su u pogonu svakog dana od 10 do 17 časova. Svake subote je moguća i noćna vožnja šestosjedom i planinskim bobom u terminu od 20:00 do 22:00 časa, što je novitet od ove sezone.