info@toopale.com   +387 57 230 919   4. juni bb, 71420 Pale
Facebook You Tube Instagram

Ljetna sezona u Palama: Iskoristite turističke vaučere u osam paljanskih hotela

Prema zvaničnim podacima Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske, zaključno sa 27. julom 2020. godine, posjetioci naše opštine ovoga ljeta moći će iskoristiti turističke vaučere u osam paljanskih hotela, saopšteno je iz Ministarstva.

U saopštenju se navodi da su za ovu turističku pogodnost regisrovani hoteli u Palama: „Damis“, „Zlatna žita“, „Jet Set“, „Dva goluba“, te na Jahorini: „Termag“, „Batagon Bistrica“, „Lavina“ i „Bord 20“.

Iako olimpijska ljepotica Jahorina nudi veliki broj raznovrsnih turističkih sadržaja, ni ostali dijelovi opštine Pale nisu siromašni turističkom ponudom.

Turisti u Palama mogu uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi, posjetiti znamenitosti i kulturno – istorijske spomenike naše opštine, a oni radoznaliji mogu se popeti u pećine poput „Novakove“ i „Orlovače“, koje predstavljaju pravi biser paljanskog turizma.

Takođe, ne smijemo zaboraviti ni sve ljepote ski – centra „Ravna planina“, poput vožnje gondolom i kupanja u otvorenim bazenima, kao ni nezaobilazan turistički izlet na vodopade izvora Paljanske Miljacke.

Ukoliko se dvoumite gdje da ljetujete ove godine, predlažemo da podržite privredu Srpske i izaberete neki od njenih turističkih bisera, ali ne bilo koji, već Pale i Jahorinu.

Dovoljno je da kažemo 24 časa boravka na nadmorskoj visini i do 1.916 metara, zar ne?