info@toopale.com   +387 57 230 919   4. juni bb, 71420 Pale
Facebook You Tube Instagram

Visit Pale – Nova mobilna aplikacija jedinstvena u regionu

Turistička organizacija opštine Pale predstavila je mobilnu aplikaciju koja se po sadržaju i kvalitetu izdvaja, te je jedinstvena u regionu. Ogroman broj različitih opcija i lako dostupnih informacija će biti od koristi ne samo turistima, nego i lokalnom stanovništvu.

Aplikacija je nazvana Visit Pale po uzoru na svjetske mobilne aplikacije slične namjene, a u zvaničnom sloganu aplikacije > PLACE TO LOVE < krije se naziv opštine Pale. Ovu aplikaciju je moguće preuzeti sa Google Play Store-a. Besplatna je i prilagođena svim uzrastima. Za sada je dostupna na srpskoj ćirilici, latinici i engleskom jeziku, a u narednom periodu planirano je prevođenje aplikacije i na druge svjetske jezike.

Pored toga što se aplikacija može pronaći putem Google servisa, nju je moguće pronaći i putem QR kodova koji su na različitim štampanim materijalima Turističke organizacije opštine Pale, raznim reklamnim mjestima na otvorenom i internet prezentacijama.

Pored ogromnog broja podataka aplikaciju krasi dobra metodološka postavka različitih oblasti. Svaka kategorija ima jasno razdvojene potkategorije čineći jednu dovoljno naglašenu cjelinu koja neće zbuniti nijednog stranog turistu, a kamoli domaćeg korisnika aplikacije. Svaka kategorija (ili potkategorija) ima opcije navigacije, poziva na broj, posjete zvaničnog internet sajta ili slanja e-pošte… I to po principu one click.

Aplikacija Visit Pale je jedinstvena i po tome što se putem nje mogu direktno slati obavještenja korisnicima, tj. korisnici aplikacije će dobijati notifikacije o najvažnijim dešavanjima u Palama (početak zimske turističke sezone, najave koncerata, manifestacija i sl.).

Visit Pale objedinjuje sve na jednom mjestu – informacije o određenom turističkom subjektu, rezervisanje smještaja, različiti servisi, usluge ili gastro ponuda… Sve je na jednom mjestu – VISIT PALE – PLACE TO LOVE.