info@toopale.com   +387 57 230 919   4. juni bb, 71420 Pale
Facebook You Tube Instagram

Pretprodaja ski karata za sezonu 22/23

Olimpijski centar Jahorina najavljuje akcijsku pretprodaju karata za sezonu 2022/2023 koja kreće od 1. oktobra i trajaće mjesec dana. Popust na ski karte će iznositi 10% i kupovina će biti moguća na prodajnim mjestima na Jahorini ali i putem webshopa Olimpijskog centra Jahorina. Popust važi na kategoriju pojedinačnih ski karata od minimalno šestodnevne ski karte. Cjenovnik ski karata na sezonu 2022/23 moguće je vidjeli Cjenovnik individualne

Web shop kreće sa radom od 30.9. od 00:00 časova dok će kupovina po akcijskoj cijeni biti moguća na prodajnom mjesto na kasi Poljice svaki dan.

Postoje dvije opcije kupovine putem webshopa, skijaši dobijaju mogućnost da kupe željenu kartu online i preuzmu je na pickup mjestu koje je predviđeno samo za tu namjenu. Ukoliko posjedujete Keycard od ranije moguće je unijeti podatke sa karte i online je dopuniti za željene dane skijanja, ova opcija je najjednostavnija i podrazumjeva direktan dolazak na stazu bez zadržavanja na prodajnim mjestima.

Pored niže cijene ski karata ranija kupovina je poželjna i zbog zaobilaska čekanja u redu i gužvi na prodajnim mjestima. Savjetujemo svima da planiraju svoj zimski odmor na vrijeme i uživaju u pogodnostima koje nudi olimpijska planina.

OC Jahorina