info@toopale.com   +387 57 230 919   4. juni bb, 71420 Pale
Facebook You Tube Instagram

Pretprodaja ski karata – Jahorina 2021/22

I ove godine Olimpijski centar Jahorina odlučio je nagraditi svoje goste popustom od 15% na ranu kupovinu ski karata. Pretprodaja će trajati od 15. septembra do 1. novembra 2021. godine. Kupovina će biti moguća na prodajnom mjestu Ogorjelica radnim danima od 09:00 do 15:00h i putem webshopa Olimpijskog centra Jahorina www.oc-jahorina.com . Popust važi od šestodnevne karte na više. Cjenovnik ski karata za sezonu 2021/22 možete vidjeti na LINKU.

Kupite karte na vrijeme jer vas ove godine na Jahorini očekuje čak 5 novih žičara, povećanje kapaciteta vertikalnog transporta za 50%, novih 7km osnježavanja, proširen ambijent Olimpijskog bara, nove pokretne trake i poligone za djecu, a za ljubitelje noćnog skijanja osvijetljenje ski staze Novak Đoković i još mnogo toga.

Postoje dvije opcije kupovine putem webshopa, skijaši dobijaju mogućnost da kupe željenu kartu online i preuzmu je na  pickup mjestu koje je predviđeno samo za tu namjenu. Ukoliko posjedujete Keycard od ranije moguće je unijeti podatke sa karte i online je dopuniti za željene dane skijanja, ova opcija je najjednostavnija i podrazumjeva direktan dolazak na stazu bez zadržavanja na prodajnim mjestima. Uputstvo za kupovinu i dopunu postojeće ski karte je dostupno na LINKU!