info@toopale.com   +387 57 230 919   4. juni bb, 71420 Pale
Facebook You Tube Instagram

Poziv privrednim subjektima za podnošenje zahtjeva za dodjelu oznake “Sigurna destinacija”

Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske poziva sve zainteresovane privredne subjekte iz oblasti turizma i ugostiteljstva da podnesu zahtjev za dodjelu oznake “Sigurna destinacija”.

Oznaku “Sigurna destinacija” (#SafeTravels) Republici Srpskoj dodijelio je Svjetski savjet za turizam i putovanja (WTTC), nakon što je u skladu sa propisanim procedurama, potvrdio da su COVID-19 protokoli usvojeni od strane nadležnih institucija Republike Srpske u saglasnosti sa definisanim protokolima ovog savjeta.

Dobijanjem ove oznake Republika Srpska i BiH našle su se na listi zemalja koje imaju usvojene protokole sprečavanja širenja pandemije virusa korona definisane u skladu sa globalnim standardima i preporukama međunarodnih institucija.

Svi zainteresovani privredni subjekti zahtjev za dodjelu oznake mogu preuzeti na sajtu Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske u sekciji “Oznaka Sigurna destinacija”, a popunjene i skenirane obrasce potrebno je poslati na adresu: b.stevic@mtt.vladars.net.

Usvojeni protokoli dostupni su na stranici Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Obrazac zahtjeva dostupan je i u prilogu stranice.

Захтјев за издавање ознаке Сигурна дестинација