info@toopale.com   +387 57 230 919   4. juni bb, 71420 Pale
Facebook You Tube Instagram

Najlepše je skijanje u martu – Šta će Jahorina ponuditi skijašima?

Jahorina je, usljed mnogobrojnih prazničnih dana, najčešće posjećena u mjesecu decembru, te u prva dva mjeseca u godini. Međutim, Jahorina svoj skijaški procvat doživljava i u mjesecu martu. Pomenuti mjesec za skijaše Jahorine često predstavlja pravu poslasticu, s obzirom na visok snježni pokrivač, te zaista predivno, sunčano vrijeme, karakteristično za taj period godine.

Oni koji odluče da svoj boravak upotpune dodatnim aktivnostima koje Olimpijski centar Jahorina nudi, obradovaće se činjenicama koje vezujemo za martovsko skijanje, naročito ukoliko žele da isprobaju vožnju zatvorenim tipom snježnog tabača, kao jednom od omiljenih aktivnosti svih posjetilaca. U pitanju su Ski uranak i Ski zalazak, u kojima su svi korisnici ova dva tipa ponude, sudeći prema svakodnevnim komentarima, beskrajno uživali. Ove savršene ponude predstavljaju spoj aktivnosti u kojima posjetioci mogu uživati na Jahorini, kao što su izlazak, te zalazak sunca, panoramska vožnja snježnim tabačem i uživanje u prekrasnim pogledima na obližnje planinske vrhove, vrhunska hrana, i najbolje skijanje.

Mjesec mart karakterističan je i po jednom od praznika koji sa svojim majkama, sestrama, kćerkama, te svim bližnjim i voljenim osobama ženskog pola, rado proslavljamo, obilježavajući ljubav i pažnju koju se trudimo svakodnevno da im pružimo. U pitanju je praznik 8. mart, Dan žena, koji obilježava i Olimpijski centar Jahorina. Tako je, na pomenuti datum, svim damama omogućeno besplatno skijanje, a odaziv ovoj akciji je  svake godine zaista veliki.

Pored dama Olimpijski centar Jahorina nastoji da obraduje sve svoje posjetioce u pomenutom mjesecu, te tako u zimskoj sezoni 2021/2022, tačnije u periodu od 10. do 13. marta, za sve skijaše, te one koji tek uče kako da savladaju ovaj zimski sport, obezbjeđuje popust od 20%, na sve četverodnevne, trodnevne, dvodnevne, te jednodnevne karte za skijanje, a jedini uslov za skijaše povodom istog je da kupljene karte iskoriste u ovom periodu.

Svaki početak skijaške sezone na Jahorini praćen je fenomenalnim sadržajem kada su u pitanju zabava i odličan provod, jednako zabavan i raznovrstan sadržaj uvijek je planiran i za sam kraj iste. Stoga, svaku zimsku sezonu zatvaramo uz sjajne manifestacije, a ove sezone riječ je o spektakularnom događaju elektronske muzike, pod nazivom “Winter Magic” by Brodolom Jahorina, 11. i 12. marta, 2022. godine.

Olimpijski centar Jahorina ugostiće neke od najpoznatijih svjetskih imena elektronske muzike kao što su Mark Knight, Mahmut Orhan, After Affair, Andrew Meller, Drop Department, Kristijan Molnar, u petak, 11.2, kao i Fedde Le Grand, Plastik Funk, The Provincials, Petar Dundov, Alexander De Funk, Nebs Jack, te Dj Jock, u subotu, 12.3.2022. godine.