info@toopale.com   +387 57 230 919   4. juni bb, 71420 Pale
Facebook You Tube Instagram

Na Јahorini puštena u rad najveća moderno dizajnirana gondola “Poljice”

Najveći projekat Olimpijskog centra /OC/ “Јahorina” ove sezone gondola “Poljice”, sa svjetlosnim efektima i moderno dizajniranim stanicama i kabinama, puštena je u rad, a za sve ljubitelje skijanja svaki dan biće organizovano noćno skijanje, saopšteno je iz ovog centra.

Noćno skijanje biće u periodu od 18.00 do 21.00 čas.

Iz Olimpijskog centra navode da je u prvih 12 dana rada ski-centra na Јahorini skijalo oko 15.000 skijaša, što je pet puta više u odnosu na isti period prošle godine, a snijeg koji intenzivno pada visok je 120 centimetara.

U saopštenju se ističe da je olimpijska planina Јahorina omiljeno mjesto turista, ali i velikih muzičkih zvijezda, te da se već u prvoj polovini decembra našla na prvom mjestu najpoželjnijih turističkih destinacija.

Nakon fenomenalnog Gala ski-openinga, uslijedio je dugo najavljivani Balkan mjuzik festival, dodaje se u saopštenju.

– U subotu i nedjelju, 10. i 11. decembra, na Јahorini su nastupili poznati muzičari – Dragana Mirković, Mile Kitić, Šemsa Suljaković, Kemal Malovčić, Vojaž, Gazda Paja, Devito. Za oba dana vladala je sjajna atmosfera – poručili su iz Olimpijskog centra.

U saopštenju se navodi da će za vikend u okviru “Balkan mjuzik festivala” nastupati Seka Aleksić, Elma Sinanović, Aleksandra Prijović, Sloba Radanović i Milica Pavlović, dok je u subotu, 18. decembra, zakazan koncert Bijelog Dugmeta, Divljih Јagoda i Riblje Čorbe.

– Po svemu sudeći ispred nas je uspješna ski-sezona ispunjena odličnim skijanjem i manifestacijama prilagođenim ukusu svih kategorija gostiju – dodaje se u saopštenju.

IZVOR: RTRS