info@toopale.com   +387 57 230 919   4. juni bb, 71420 Pale
Facebook You Tube Instagram

Jahorina Ski Opening

Spektakularno otvaranje zimske sezone planirano je od 2. do 5. decembra, zahvaljujući novim projektima Jahorina novu sezonu dočekuje kao broj 1 skijalište u regionu.  U terminu ski openinga ujedno je planiran i prvi promo period u zimskoj sezoni 2021/22 sa popustom od 50% na četverodnevne, trodnevne, dvodnevne i jednodnevne ski karte koje se kupe i iskoriste u navedenom periodu. Jedan ski dan sa uračunatim popustom će  biti 14 EUR dok će trodnevna karta iznositi 33 EUR.

Za dobru zabavu i sjajnu atmosferu na otvaranju nove zimske sezone predviđen je gastronomski festival „Ćevap fest“ gdje skijaše očekuje i zanimljiv muzički program. U planu je da prvi koncert bude 3. decembra gdje će gosti imati priliku da uživaju u hitovima Tonija Cetinskog, 4. decembra za dobar provod zadužen je Haris Džinović i za kraj, 5. decembra, Saša Matić. Karte za navedene koncerte od 1.11. moguće je kupiti na www.kupikartu.ba.Takođe, skijaši će imati priliku da prisustvuju takmičenju između proizvođača travničkog, banjalučkog, sarajevskog i veganskog ćevapa.

U novoj sezoni na Jahorini vas očekuje čak 5 novih instalacija koje će kapacitet skijališta povećati za čak 9.500 skijaša na sat. Zahvaljujući novim projektima Jahorina zimsku ski sezonu 2021/22 dočekuje najspremnija i sa do sada najboljom ponudom za skijaše i ljubitelje zime na planini.