info@toopale.com   +387 57 230 919   4. juni bb, 71420 Pale
Facebook You Tube Instagram

JAHORINA HOT – Summer opening

Najvreliji događaj sezone Festival „Jahorina HOT 2022“ biće održan od 1. do 3. jula 2022. godine na Jahorini, najugodnijem mjestu za provod u vrućim ljetnim danima.

Tokom tri dana Festivala Jahorina će biti centar najboljeg provoda uz najveće regionalne muzičke zvijezde, mjesto čistog Hedonizma i uživanja u odličnoj hrani, osvježenjima i svježem vazduhu, mjesto pravog Odmora i rekreacije, mjesto vrhunskog Turističkog užitka i razgovora o budućnosti turizma i ugostiteljstvu u regionu.

Prvi festivalski dan , 1.7. obilježiće razgovori o turizmu i ugostiteljstvu te nastup grupe Nervozni poštar nakon koje će uslijediti sjajna zabava u Olimpijskom baru uz poznati DJ dvojac elektronske muzike koji čine DJ Umek i Dejan Milićević sa početkom od 20 časova. Odmah nakon toga u hotelu Vučko na Jahorini sa početkom u 22 časa naši gosti će imati priliku da uživaju u mnogobrojnim hitovima Vlade Georgijeva.

Subota 2.7. kao drugi festivalski dan rezvisana je porodice. Family day prilagođenim porodicama će obilježiti sadržaji poput nastupa sjajnog hora Čarolija, kulturnoumjetničkog društva, joga radionice u prirodi, maskenbala, potrage za blagom te NTC učenjem. U hotelu Vučko sa početkom u 22 časa očekuje nas koncert Aca Lukas . Subotu će obilježiti i nastup na samom vrhu Jahorine sa početkom u 17 časova i dobro poznatim hitovima grupe S.A.R.S.

Nedjelja 3.7. će biti ispunjena sadržajima kao što su Hot drinks fest, Hot treningom na otvorenom, odnosno Zumba partijem, dok će ljubitelji gastronomije uživati u najslasnijem dijelu ovog dana, a to je Jahorina cooking show. Za sjajnu zabavu u okviru muzičkog dijela ovog dana će biti zadužen Kiki Lesendric i Piloti koji će nastupiti na samom vrhu Jahorine u Olimpijskom baru sa početkom u 17 časova, nakon čijeg nastupa će uslijediti spektakli koje svi sa nestrpljenjem očekujemo. Za sjajnu muzičku završnicu ove trodnevne manifestacije će biti zadužena balkanska zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović, koja će svoj nastup održati u hotelu Vučko sa početkom u 22 časa.

Najnovije informacije o „Jahorina HOT“ festivalu možete pratiti na zvaničnim Instagram i Facebook stranicama Festivala.

Izvor: OC Jahorina